مصرف خرما و اضافهشدن گوگرد آن به رژیم غذایی، راه خوبی برای کاهش اثرات آلرژیهای فصلی است. یکی از ویژگیهای بسیار جالب خرما، وجود گوگرد آلی در آن است. یکی از جالبترین نکات در مورد خواص خرما ، وجود گوگرد ارگانیک در آن است. خرما از ابتدای رشد تا رسیدن هفت مرحله دارد که هر مرحله را به نامی مرسوم کردهاند. مصرف مداوم خرما به مهار رشد میکروارگانیسمهای پاتولوژیک کمک میکند و بنابراین رشد باکتریهای مفید را در رودهها افزایش میدهد. خرمای رسیده حاوی پتاسیم است که مصرف آن، روش مؤثری برای مهار اسهال تلقی میشود. پودر هسته خرما و مخصوصا دمکرده قهوه هسته خرما برای کنترل قند خون و دیابت بسیار موثر است. مردم صحرا هسته درخت خرما را در کرده و از آن نان می پزند یا در این هسته را بو داده و از آن بعنوان قهوه استفاده می کنند زیرا دم کرده آن بسیار مطبوع است و یا حتی این در را در آب برای چند روز خیس کرده و بعنوان غذای مقوی به شترهای خود می دهند و معتقدند که این غذا از گندم و جو مقوی تر است . خرما حاوی سلنیم، منگنز، مس و منیزیم است که همهی آنها برای تقویت و رشد استخوانهای سالم ضروریاند، بهویژه با بالارفتن سن که استخوانها بهتدریج ضعیف میشوند. این میوه جادویی باعث کمک به رشد جنین در رحم شده و در تشکیل استخوانها و لثهها به جنین کمک کرده و مواد مغذی و عناصر مورد نیاز او را تا حد زیادی تامین میکند. خوردن 10 عدد خرمای بدون هسته به وزن 80 گرم، 10 درصد از نیاز بدن به ویتامین نیاسین(B3) و 5 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین های B1 و B2 را تامین می کند. خرما و کشمش، قند خون را به سرعت تامین می کنند. با توجه به کوچکی هر عدد خرما، هر واحد آن شامل دو تا سه عدد خرما است که چنانچه براساس نیاز روزانه دو تا سه واحد میوه می خورید، می توانید این تعداد را به جای یکی از این واحدهای میوه استفاده کنید.به یاد داشته باشید که خرما به علت داشتن قند زیاد که بخش بیشتر آن قند ساده است درصورت مصرف زیاد و با افزایش انرژی مصرفی ممکن است، سبب چاقی شود، افراد دیابتی یا کسانی که سابقه دیابت در خانواده آنان وجود دارد باید تعادل را در مصرف خرما حفظ کنند.
7 دلیل میتوانی توقف تاکید در مورد عسل
مردم ایران از این نوع خرما به دلیل شهد فراوان و مزه عالی ای که دارد در سفره ها و مراسم خود از آن استفاده زیادی را دارند. اگر خرما خشک شد با ریختن کمی آب گرم و یا حتی آب میوه شکل بهتری به خود میگیرد. اگر لاغر و باریکاندام هستید و میخواهید وزنتان را افزایش دهید یا اگر تلاش میکنید عضلهسازی کنید یا بهعلت مشکلات پزشکیِ جدی ضعیف شدهاید، باید خرما مصرف کنید. بنابراین فقط باید آنهایی را مصرف کنید که بهخوبی فراوری و بستهبندی شدهاند. اگر در رژیم غذایی خود منیزیم کمی مصرف کنید، سیستم ایمنی بدنتان نمیتواند بهخوبی با التهاب مبارزه کند. همانطور که می دانیم خرما تنها میوه ایست که در صحرا وجود دارد و طبیعت این درخت را به مردم صحرا داده است که تمام احتیاجات خود را از آن را رفع می کنند . اما افراد گرم مزاج کلا باید کمتر خرما مصرف کنند یا با مصلحش بخورند. خیلی ها در جستجوی پاسخ این سوال هستند که خرمای تازه را باید شست یا خیر! پاسخ دهیم و مطالبی درباره طبع انواع خرما مانند: طبع رطب، خرمای زرد عسلی، طبع خرما خشک برای شما مطالبی را قرار دهیم. این مواد در خرمای خشک میتواند سبب بروز مشکلات گوارشی همچون اسهال و دلدرد شود و همچنین از دیگر عوارض این مواد ایجاد خارش و حساسیت پوستی برای بسیاری از افراد است. تقلب در ساخت عسل به روشهای متنوعی انجام میشود مثلاً مواد گلوکزی را در آب و شیره گیاهان حل میکنند و بهصورت عسل درمیآورند یا آنکه که به جای گیاهان، زنبورها را با آب و شکر تغذیه میکنند. هضم آن نیز آسان است و درنتیجه به سبککردن ماهیت غیرقابلپیشبینی اسهال مزمن کمک میکنند. در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است، فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است، علاوه بر آن خرما حاوی کاروتنوئیدها یا موادرنگی است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب می شود و جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول ها را می گیرد.خرما در درمان یبوست، اختلالات روده ای، مشکلات قلبی و اسهال مفید است و جزو مواد غذایی ملین به شمار می آید.به همین دلیل برای افرادی که از یبوست رنج می برند، مفید اعلام شده است.
اگر شما این مقاله آموزنده را دوست داشتید و می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد زی نیوز ایرانی لطفا از سایت ما دیدن کنید.
انعطافپذیری و قابلیت فرم گرفتن آن مزیت استفاده از این نوع سنباده برای سنبادهکاری سطوح غیر صاف و لبههای گرد است. سنباده لرزان گرد ممکن است به دلیل ظهور سنباده های مدار تصادفی در طول سال ها از محبوبیت کاسته باشند؛ اما هنوز قابل تأمل هستند. جالب است بدانید که کبکاب برخلاف دیگر انواع خرما در زمانی که هنوز کاملا نرسیده است، طعم تلخی دارد. لی شی ـ چن در حاشیه می گوید معنای این واژه هنوز توضیح داده نشده است. به این جهت لازم است خرمای نرم تر، یعنی رطب، از تمر و خرمای خشک، جدا خشک شود. درخت خرما بيش از دويست سال عمر میكند و اجزای آن خواص و فواید بسياری دارد، قسمتهای مختلف خرما شامل: ميوه، برگ، گل، دانه و صمغ است و هر بخش منابع مهمی از تركيبات موثر را دارا است. نخل یا مُوخ عنوانی است که به گیاهانی از خانوادههای مختلف اطلاق میشود که بیش از همه گیاه خرما به نام نخل معروف است. درنتیجه محلول غلیظی از قندهای ساده که ماده حل شده آن بیش از حل نشده هاست، مادهای مغذی به نام «عسل» به وجود میآید. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ آیا می دانستید که بیش از 3,000 نوع خرما در سراسر جهان وجود دارند؟ آیا می توان خرماهای ترش، شکرک یا حشره زده را مصرف کرد؟ با تمام اوصاف ذکر شده از خواص و فواید بیشمار خرما، باید در مصرف آن حد اعتدال را رعایت کرد چرا که خرما سنگین و ثقيل و دیر هضم است و مصرف زیاد آن باعث گرفتگی عروق میشود و برای گرم مزاجان و صاحبان بدنهای گرم مضر است. عمده خواص بیان شده برای خرما مربوط به مرحله ششم که رطب نامند و مرحله هفتم که تمر میگویند میباشد. خرما خواص متعددی برای سلامتی دارد. خرما به هر شکلی که مصرف شود، برای سلامتی مفید است.
کشمش هر چه کهنه تر شود اسیدالکل های موجود در آن به شیرینی تبدیل می شود و برای افطار بهتر است. مقادیر قابلتوجهی از مواد معدنی در خرما وجود دارد و همین آن را به نوعی اَبَرغذا (سوپرفود) برای تقویت استخوانها و مبارزه با بیماریهای دردناک و ناتوانکننده مانند پوکی استخوان تبدیل میکند. خرما شاهانی: به این خرما که نوعی خرمای تر است، شاونی، خورک و شونی هم گفته میشود. خرمای مبروم (Mabroom) نوعی خرما با کیفیت بالا است و مزه ای شیرین و دلچسب دارد. خرمای مبروم دارای پوستی تقریبا شفاف است و رنگ قهوه ای تیره دارد. خرمای مبروم از انواع نرم و خشک است که عمدتا در عربستان کشت می شود. این ترکیب حاوی بسیاری از ترکیبات آنتی اکسیدانی مختلف، مانند تیموکینون، پلی فنولها، فلاونوئیدها و آنتی اکسیدانهای پینو استروبین است، ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی که میتوانند التهاب و خطر انواع بیماری از جمله چاقی را کاهش دهند. چنانکه خلیلالله درخشان، سرمایهگذار بخش شیلات و کشاورزی در سیستانوبلوچستان به «هممیهن» میگوید: «در منطقه بلوچستان بهویژه حوزه مکران و مناطق ساحلی آن که جزو مناطق صیادی و پرورش آبزیان است، این موضوع داستان جدیدی نیست. گیاهی تکلپهای و گرمسیری جزو تیره نخلها است که میوهاش خوراکی و دارای هستهای سخت، پوستی نازک و طعمی شیرین است و به شکل خوشهای بزرگ از شاخه آویزان میگردد، ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا حتی بیشتر هم میرسد. قبل از رفتن به رختخواب، یک فنجان چای گیاهی یا یک لیوان شیر گرم با 1 قاشق چایخوری عسل بنوشید. خرما گیاهی است تک لپه ای جزو تیره نخل هاست که میوه آن خوراکی دارای هسته ای سخت با پوستی نازک و طعم شیرین که به شکل خوشه ای بزرگ از شاخه آویزان می گردد. خرمای خولا (Khola) دارای عطر طعم کاراملی و شیرین است. به جای دسته، دارای یک قطب 4 فوتی است که پد به دور آن می چرخد و به شما امکان می دهد درزهای پهن و باریک را با حرکت عقب و جلو سنباده بزنید.
خرمای توری (Thoory) مزه ای نسبتا شیرین و آجیلی دارد.
نوع رژیمی آن بهتر است؛ چون چسبندگی کمتری دارد و تمیزکردن شکر بهجامانده از آن، زمان کمتری از شما میگیرد. این نوع رنگی زرد مایل به قهوه ای روشن دارد. در مرحله اول، شکوفههای درخت نخل ماده به شکل میوه سفت و سبز رنگی به نام چاقالی درمیآیند. اعراب از خرمای کال نیز استفاده می کنند و معتقدند که اثرات درمانی بسیاری درد من جمله خرمای سبز تقویت کننده اعمال جنسی و انرژی زا می باشد. برخی انواع این میوه به واسطه خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد باکتری خود می توانند به پیشگیری از برخی بیماری ها و بهبود برخی شرایط سلامت انسان کمک کنند. میوه ها را باید تازه خورد، خرما در فصل خود تازه است و در غیر فصلش نیز کهنگی بر آن اثری نمی گذارد. خرما آنتی اکسیدانهای زیادی چون فلاونوئید نیز در خود دارد. این نوع خرما اندازه ای متوسط و پوستی نرم و براق دارد. این نوع خرما اندازه ای متوسط تا بزرگ دارد و در ابتدا نارنجیقهوه ای رنگ است و سپس به رنگ قهوه ای روشن در می آید. خرمای توری (Thoory) مزه ای نسبتا شیرین و آجیلی دارد. خرمای مجول (Medjool) یا مجهول دارای پوستی نرم و از مزه ای شیرین و غنی برخوردار است. خرمای برهی از عراق است و در ایران نیز کاشت می شود. مالیدن کوبیده گل خرما به دندان، باعث تقویت لثه می شود و از “پیوره” و “چرک خون” جلوگیری می کند و برای تقویت معده مفید است و عرق آن که مانند گلاب گرفته می شود، پیچش معده را تسکین می دهد. قرار دادن خرمای شسته و مرطوب داخل یخچال آن هم به مدت چند روز، باعث ترش و بدمزه شدن آن می شود بنابراین بهتر است خرما را تا پیش از مصرف داخل بسته بندی خودش نگه دارید و اگر قرار است آن را به ظرف دیگری منتقل کنید، حتما از ظرف های دردار برای این کار استفاده کنید.
چقدر میزان برای خرما هزینه انجام میدهید
خرماها باید به اندازه هر وعده مصرفی ما شسته شوند و اگر ما حجم بالایی از خرما را به یکباره بشوییم و نگهداری کنیم، باعث کپک زدن یا ترش شدن محصول خواهیم شد. خرما حاوی مقادیر بالایی پتاسیم و منیزیم است که باعث ایجاد تعادل بین الکترولیت های بدن شده و به کاهش فشار خون بالا کمک می کنند. از طرفی این ترکیب تولید سیتوکینز (پیام رسان سلولهای ایمنی بدن) را تحریک کنند. مطالعه ای در همین زمینه نشان می دهد که استفاده از عسل می تواند جراحت هایی را که پس از جراحی به وجود می آیند التیام ببخشد. 2. همواره لازم است که دستگاه را در طول، حرکت دهید زیرا اگر حرکات عرضی داشته باشید و خلاف جهت راه چوب جلو بروید، ممکن است خط و خش هایی روی سطح کار پدیدار گردند که از بین بردن آن ها امری دشوار است. این موضوع که در رسوم یونان باستان و کتاب های مقدس به این نکته اشاره کرده اند که در بهشت جوی هایی از شیر و عسل روان است، نشان از این است که تمام مردم جهان عسل از به عنوان یک گنجینه درمانی شگفتانگیز یاد می کنند. خرما به طور سنتی برای اهداف پزشکی مختلف مورد استفاده قرار گرفته و مطالعات جدید نیز نشان داده اند که برخی انواع این میوه به واسطه خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد باکتری خود می توانند به پیشگیری از برخی بیماری ها و بهبود برخی شرایط سلامت انسان کمک کنند. در زمانهای قدیم همواره خرما را برای قدرت و انرژی بکار می برده اند و هنوز بهترین میوه برای بازیافتن انرژی و قدرت جوانی است . تغییر غیرمنتظرهای نیز در قسمت سیم کارت بوجود آمده است و آیفون جدید اپل بدون جای سیم کارت در ایالات متحده به فروش میرسد که نیاز به سیمکارتهای الکترونیکی eSIM دارد؛ اگرچه جای سیم کارت هنوز در خارج از ایالات متحده وجود دارد.
پیش از خرید سنباده نواری و لرزان خوب و مناسب باید نیاز خود و نکات کلیدی را در نظر بگیرید چرا که انواع سنباده زنها برای کاربرد مشخصی طراحی شدهاند. شما عزیزان به راحتی میتوانید با استفاده از گوشی تلفن همراه خود و با استفاده از سرویس اسنپ اکسپرس، هر آنچه که نیاز دارید را به صورت آنلاین سفارش دهید. ثابت شده است، خرمایی که شب در آب خیس شده و صبح مصرف شود برای قلب های ضعیف مفید است، اگر این کار را دو بار در هفته انجام دهید به تقویت قلب خود کمک کرده اید. 40. سیری کاذب می آورد و برای کم کردن اشتها مناسب است. خاستگاه اصلی این میوه، کشور هندوستان است و بهگفتهی باستانشناسان، قدمتی پنجهزارساله دارد. به واسطه رطوبت کم، خرمای ربی ماندگاری بالایی دارد. این محصول از محتوای قند بالایی برخوردار است و گزینه ای خوب برایورزشکاران است. اگر قصد خرید عسل طبیعی و یا فرآوردههای دیگر زنبور عسل را دارید، میتوانید بسته به خواص هر یک و یا سلیقهی خودتان، محصول مورد نظر را سفارش دهید. همچنین در این پایان نامه به مضرات شکر در بستنی اشاره شده و آمده است: با تمام فوایدی که ساکاروز بهعنوان یک شیرینکننده طبیعی با ویژگیهای عملکردی ممتاز دارد و به دلیل ارتباط با برخی مشکلات سلامتی نظیر فشار خون، بیماریهای قلبی، فساد دندان و چاقی، افزایش سطح گلوکز و انسولین خون بهویژه برای دیابتیها مضر است. یا در موارد خاص برای آماده سازی سطح برای رنگ امیزی و اسپری رنگ مورد استفاده قرار می گیرد . برای از بین بردن مواد از سطح ، سمباده یک تکه کاغذ سنباده یا ساینده دیگر را به سرعت و اغلب به صورت دورانی حرکت می دهد. این نوع بافتی نرم دارد و از آن برای تهیه انواع مختلف شیره خرما استفاده می شود. این از کوچکترین انواع خرما است و بافتی ترد دارد.
به طور کلی نیز هرچه خرما رسیده تر و شیرینتر باشد مفید تر بوده و خواص بیشتری دارد و از نظر طب سنتی نیز گرمتر است. این نوع معمولا رنگ قهوه ای براق دارد اما نوک آنها به رنگ زرد روشن است. پوست خرمای زاهدی قهوه ای روشن است و گوشت میوه آن زرد طلایی است. این نوع خرما پوستی به رنگ قهوه ای طلایی و اندازه ای کوچک تا متوسط دارد. خرمای سیدی (Saidy) در کشورهایی مانند لیبی بسیار محبوب است و رنگ طلایی قهوه ای دارد. این نوع خرما شکلی چروک خورده دارد و اندازه آن متوسط تا بزرگ است. خرمای مجول اندازه ای بزرگ تا بسیار بزرگ دارد و رنگ آن از کهربایی به قهوه ای مایل به قرمز در زمان رسیدن تغییر می کند. فروشگاه تخصصی عسل کیمیاس فراتر از یک عسل فروشی و سایت فروش عسل بوده و کیفیت و طبیعی بودن عسل را کتبا ضمانت می کند. فروشگاه فرآوردههای طبیعی لایانسا محصولات خود را از جمله خرما خشک پیارم را با بهترین کیفیت و در شرایط بهداشتی تهیه میکند. خرمای صفوی که در مدینه در عربستان کشت می شود به واسطه خواص شفابخش خود شناخته شده است. این یکی از انواع شناخته شده خرما است که در مدینه در عربستان کشت می شود. از آنجایی که برای تولید ۱ کیلوگرم موم حداقل باید ۸ تا ۱۰ کیلو عسل مصرف شود، در نتیجه اکثر زنبوردارن از موم های خود برای چند سال استفاده میکنند و همین امر باعث تجمع انواع آلودگیها و سموم در داخل موم میشود. بعد از آن زنبورها سلول های لانه زنبوری را با موم بیشتری مهر و موم می کنند تا از عسل در زمان نگهداری مراقبت کنند. از دیگر کاربردهای مهم موم زنبور عسل، در صنایع شمعسازی است. بدن مواد قندی را زودتر از پروتئین می سوزاند، بنابراین روزه دار از انرژی حاصل از قند خرما و کشمش، نسبت به سایر مواد غذایی وارد شده به بدن، زودتر بهره مند می شود.
وقتی صحبت از خرما به میان میآید چه کاری انجام میدهند و چه کاری باید متفاوت انجام دهید
در یک ظرف کاسرولی، روغن را روی حرارت متوسط گاز گرم کنید و سپس پیاز، سیر، دارچین و هل را در آن تفت دهید تا بوی آنها دربیاید.تخم گشنیز را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و آنها را به مدت یک تا دو دقیقه دیگر تفت دهید. ۹. همین فرایند را روی چراغ بعدی انجام دهید. • آیفون تعمیری را روی میز کارتان قرار دهید و به آرامی ساکشن کاپ را با تمرکز نیرو روی لبه زیرین قاب گوشی به سمت بالا حرکت دهید. از انواع مرغوب خرما با قابلیت نگهداری بالا است. یکی از معروفترین انواع خرما در جیرفت و اطراف آن که رنگ آن متمایل به قرمز است و شباهت زیادی به خرمای مضافتی دارد خرما «کلوته» است. پریچه یا پیرچه یا پریخ (Perikh): الیاف اطراف برگ خرما که چسبیده به تنه درخت است. مشخص شده است هنگامی که برگ های نخل خرما را به صورت پودر آسیاب کنید و به صورت خمیر درآورید و روی چشم و در اطراف چشم بمالید یا زمانی که به صورت خوراکی مصرف کنید، فرکانس شب کوری کاهش می یابد و این راه حل معمولا در مناطق روستایی که خرما به عنوان یک داروی جایگزین رشد میکند، مورد استفاده قرار می گیرد. از برگ و شاخه درخت خرما سبد و فرش تهیه می کنند . امروز در سراسر جهان، افراد زیادی در انتظار دریافت کلیه سالم هستند و دولتها نیز میکوشند با بازار سیاه فروش کلیه مقابله کنند. برای اینکه هر چه بهتر و بیشتر از این خاصیت خرما استفاده کنید، بهتر است خرما را یک شب کامل در آب خیس کنید و صبح روز بعد خرماهای خیس خورده را مانند شربت مصرف کنید.بعضی از انواع نخل ها میوه شان وقتی رطب هستند، چیده و استفاده می شود؛ مثل رطب مضافتی و کبکاب «زرد طلایی» و بعضی دیگر باید بعد از مرحله رطب، ۲۰ روز در گرمای خرماپزان مناطق گرمسیر بر سر نخل بماند تا نیمه خشک شود که به آن خرما می گویند، مثل خرمای نیمه خشک زاهدی و پیارم؛ البته بعضی از انواع خرماهای نیمه خشک را کاملا خشک کرده و به بازار می فرستند.
همه چیز درباره عسل
این مخلوط، تونیک بسیار مفیدی برای افزایش قدرت جنسی و کاهش ناباروری ناشی از اختلالات جنسی مختلف است. همچنین خرما مُصَّدِع است يعنی موجب سردرد میشود و لذا كسانی كه سردرد دارند(خصوصا سردردهای ناشی از گرمی) بايد از مصرف خرما پرهیز نمايند. جهت فالج و لقوه و اِعيا (کوفت رفتگی و خستگی) و تقويت کلیه که لاغر شده باشد، فربه ساختن بدن و تقویت قوای جنسی و بیماریهای ناشی از سردی و بیماریهای بلغمی و درد كمر و نرمی مفاصل مفید است. همچنین برای تقويت كليه میتوان از شربت خرما بهره برد. نبی گرامی اسلام(ص)، خرما و کشمش را برای افطار انتخاب می کردند. باوجوداینکه خرما دارای ارزش تغذیهای بالایی است، باید در هنگام انتخاب آن کاملا دقت کنید، چون سطح این میوه بسیار چسبناک است و ممکن است بهراحتی آلودگیهای مختلف را جذب کند. است. این قارچ بر روی پوست، دهان، دستگاه گوارش و دستگاه تناسلی می روید و ایجاد عفونت می کند. به واسطه محتوای مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان ها، مصرف خرما نباید احساس پشمیانی و گناه را در شما ایجاد کند. همچنین سوزاننده خلط خون و فاسد کننده اخلاط و باعث سردرد و ایجاد کننده قلاع دهان(زخمهای دهان، آفت) و درد چشم و درد دندان است. در مناطقی که خرما در آنجا حاصل نمىشود اهل آن شهرها را زیادهروی در خوردن آن جائز نیست چرا که تولید کننده سودا و باعث گرفتگی در کبد و طحال میشود. سرمای محیط داخلی یخچال باعث کاهش رشد میکروارگانیسمها و همچنین فعالیت آنزیمها میشود. در یک تحقیق غلظت های مختلف عسل را با باکتری های گرم مثبت و منفی مورد آزمایش قرار دادند و مشخص شد که اکثر باکتری های بیماری زا در غلظت عسل 40% به بالاتر قادر به رشد نیستند. برای بهرهمندی از بیشترین تأثیر مثبت خرما روی سلامت قلب، آن را به این شیوه مصرف کنید: چند عدد خرما را از شب قبل در آب خیس کنید و صبح روز بعد آن را در همان آب له کنید و بخورید.
خرما بخشی از رژیم غذایی سالم است چرا که قند، چربی، پروتئین و انواع ویتامینهای ضروری در آن موجودند. خرما بخشی از رژیم غذایی سالم است، چرا که قند، چربی، پروتئین و انواع ویتامین های ضروری در آن موجود است، بنابراین این ماده غذایی در مقابله با کمبود وزن کمک مؤثری است. مقادیر زیادِ آهن موجود در خرما، کمبود ارثی آهن در بیماران کمخون را جبران میکند، انرژی و قدرت را افزایش میدهد و درعینحال باعث کاهش احساس خستگی و بیحالی میشود. برای تقویت نیروی جسمانی خرما را در شیر تازه خیس کرده کمی دارچین بزنید و صبح به عنوان صبحانه بخورید و سپس کمی شیر بالای آن میل کنید، البته برای گرم مزاجان زیاد خوب نیست، کسانی که می خواهند سنگ مثانه شان خرد شود از دم کرده آن استفاده کنند.کسانی که یبوست دارند، سعی کنند هنگام استفاده از دم کرده خرما از غذاهای ساده و ملین استفاده کنند، به خاطر وجود ویتامین B در خرما میوه خوبی برای تعادل اعصاب و نیز سبب رشد است، فسفری که در خرما وجود دارد سبب سر زنده نگهداشتن سلول های عصبی می شود و برای کمبود آهن بسیار مفید است. علاوهبر این، مصرف خرما بهعنوان روشی خوراکی و سالم، برای کاهش سطوح کلسترول الدیال در بدن توصیه میشود؛ کلسترول الدیال عامل مهمی در بروز حملات قلبی، بیماری قلبی و سکتهی مغزی است. خرما همچنین منبعی غنی از پتاسیم است که تحقیقات نشان دادهاند خطر سکتهی مغزی و سایر بیماریهای مرتبط با قلب را کاهش میدهد. بنابراین برای این منظور باید از غذاهای متنوع استفاده کرد.ویتامین C یکی دیگر از مواد مغذی خرما است که این ویتامین برای جلوگیری از بیماری های خطرناک خونریزی دهنده یا همان اسکوربوت لازم است و باید بدن هر فرد در طول روز، ۶۰ میلی گرم ویتامین C دریافت کند که تقریباً در هر ۱۰۰ گرم خرما ۱۴ میلی گرم ویتامین C موجود است.
سنباده پارچه ای از دوام نسبتا بیشتری نسبت به کاغذی برخوردارند و برای کارهای سخت تر دوام بیشتری دارند. حس می کنید که روزهای سخت در حال تمام شدن است و به زودی به آرزوی خودتان خواهید رسید. به طور کلی موتور این دستگاه توان بالایی دارد و قادر است تا نوار یا تسمه سنباده را با سرعت بالایی به چرخش در آورد، به همین جهت یک دستگاه بسیار مناسب برای تسطیح قطعات چوب سخت و همچنین قطعات چوب از پیش برشخورده است. این ابزارها برای مراحل اولیه پرداخت مثل پرداخت شیرآلات و لوستر به کار میروند. این خرما در فروشگاه ها، اپلیکیشن ها و سایت های خرید و فروش مثل شیپور در دسترس مشتریان هستند. این ابزار به صورت دستی برای صاف کردن سطوح وسیعی مثل لبههای قفسه یا کمد استفاده میشود. خرما هم میتواند برای افرادی مناسب باشد که به دنبال لاغری هستند و هم اشخاصی که دوست دارند چاق شوند. پس برای افرادی که مزاجی سرد دارند مفید است. این میوه برای سلامتی کبد، یرقان، زردی و هپاتیت بسیار مناسب بوده و این بیماریها را درمان میکند. این میوه به تنظیم رژیم غذایی ما کمک میکند، میل و اشتها را زیاد میکند و از گرسنه شدنهای غیر ضروری بین وعدههای غذایی جلوگیری میکند. خرما برای دیابتی ها، افراد مبتلا به سندرم متابولیک، بیماریهای قلبی و عروقی و تبخال زیاد توصیه نمیشود. مصرف این خرما بصورت ناشتا برای درمان بیماری روده بسیار مفید است. خرما را می توان به صورت مختلف مصرف کرد، مانند ترکیب خرما با شیر که بسیار مفید و مقوی است. همه گلها عسل خوبی دارند و انواع مختلف عسل وجود دارد. خرمای استعمران از نمونه های تولید شده در ایران و از انواع نیمه خشک خرما است. از جمله گرانترین انواع خرمای ایران است. گمان میرود نیکوتین موجود در خرما برای درمان انواع بسیاری از اختلالات رودهای مفید باشد.
به طور کلی میتوان گفت در صورتی که در مشاغل مرتبط با چوب فعالیت می کنید، خرید سنباده لرزان، تصمیم منطقی ای به نظر می رسد. به طور کل سنباده پوشش باز برای کار با وسایل چوبی معمول تر است زیرا بافت را کم تر از بین می برد مخصوصاً زمانی که با چوب نرمی که رزین بیشتری دارد کار می کنیم. برای بهرهمندی از اثر ضدیبوست خرما، چند عدد از آنها را در طول شب در آب بخیسانید و صبح، محلول غلیظِ بهوجودآمده را مصرف کنید. حتی هسته خرمای سبز را نیز در کرده و پمادی از آن تهیه می کنند که برای زخمهای آلات تناسلی بکار می رود . در خرما مواد آنتیاکسیدانی مثل فلاونوئیدها وجود دارند که فلاونوئیدها هم میتوانند برای کاهش التهاب و دردهای التهابی در بدن ما مفید باشند. افرادی که از رژیمهای لاغری استفاده کرده باشند میدانند که سم زدایی بدن یکی از اصول اولیه در رژیمهای کاهش وزن است و در این ترکیب نیز عسل به تقویت ایمنی کمک کرده و ترکیب آن با سیاه دانه به دلیل خواص فلاونوئیدی و خواص ضد التهابی به بهبود عملکرد کبد کمک میکند، بدین ترتیب بدن سم زدایی شده و آماده کاهش وزن میشود. برای افرادی که مشکل گوارشی دارند، خوردن خرما توصیه میشود. یکی دیگر از خواص خرما بر سلامتی بدن تاثیر آن برای جلوگیری از مسمومیت می باشد. خرما برای فربه ساختن بدن و تقویت قوای جنسی سرد مزاجان و بیماریهای ناشی از سردی و درد كمر و نرمی مفاصل تاثیر بی نظیری دارد. افزایش شیوع سرطان از تغییرات سریع ناشی از سبک زندگی و رژیم غذایی دوران مدرن نسبت داده می شود. مصرف خرما، روش شناخته شده ای برای درمان سرطان و سایر بیماری های عفونی است. تحقیقات نشان دادهاند مصرف خرما روشی آسان و مؤثر برای کاهش خطر ابتلا به سرطان معده یا کاستن از اثرات آن است.
تله خرما
خرمای مکتوم (Maktoom) از اندازه ای نسبتا بزرگ برخوردار است و پوستی ضخیم به رنگ قهوه ای مایل به قرمز دارد. فواید خرما بسیار زیاد است و معمولا برای مبارزه با بیماریهای مختلفِ گوش و حلق و بینی از آن استفاده میشود. منبعهای کوچکتر هوای فشرده برای سنبادههای بادی چندان مناسب نیستند زیرا سنبادهکاری با این روش حجم هوای فشردهی نسبتا زیادی را میطلبد و دستگاه کمپرسور به طور مداوم میبایست در حین کار مخزن خود را پر کند؛ مشکلی که در نهایت به دستگاه کمپرسور آسیب خواهد رساند. مراقب باشید که خرما را در محلی که اقلام بو دار همچون سیر وجود دارد، نگذارید زیرا خرما خیلی زود به خود بو میگیرد. خرما نر و ماده دارد، نر آن طلع نام دارد که خوشه میدهد اما ثمری نمیدهد در مقابل خرمای ماده هم خوشه و هم ثمر میدهد. این عنصر بهندرت در مواد غذایی وجود دارد، اما دارای مزایای قابلتوجهی برای سلامت است، ازجمله کاهش واکنشهای آلرژیک و آلرژیهای فصلی. طبع خرما گرم و خشک است؛ برای رفع خشونت و نرم کردن سینه ۵۰ گرم خرما در آب جوشانده صاف کرده روزی دو تا سه استکان بخورید، البته این برای افراد سرد مزاج بسیار خوب است، برای تقویت کلیه از شربت فوق استفاده کنید، کسانی که درد کمر یا درد مفاصل دارند، می توانند از شربت خرما که در شماره دو آمده است، استفاده کنند، اگر خرما با شنبلیله خورده شود برای سنگ مثانه مفید است. اگر به خوردن خرماهای خشک و نیمه خشک علاقه ندارید، می توانید از خرمای رطب استفاده کنید. خرمای زاهدی (Zahidi) از انواع نیمه خشک و دارای عطر و طعمی شیرین است. خرمای مکتوم از انواع نرم خرما است. خواص خرما متعدد است و به همین علت، خوراکی مقوی برای وقت افطار یا پس از وضع حمل خانمهاست. میزان بالای آهن موجود در خرما، این میوه را به مکمل غذایی مناسبی برای افراد مبتلا به کمخونی تبدیل میکند.