سفارش ژاپن برای خرید ۲۰ فروند بوئینگ مکس ۷۳۷

این شرکت هواپیمایی ژاپنی یادآور شد که ۴۶ شرکت هواپیمایی در سراسر جهان پرواز با بوئینگ مکس ۷۳۷ را از زمانی که آمریکا در نوامبر ۲۰۲۰ دستور زمین گیری را لغو و این مدل به آرامی شروع به فعالیت کرد، از سرگرفتند.

پس ازاین دوحادثه تمامی هواپیما های بوئینگ مدل ۷۳۷مکس در سراسر جهان تا رفع اشکال نهایی، زمین گیر شدند.


منبع: https://www.irna.ir/news/84817965/%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%DA%98%D8%A7%D9%BE%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%DB%B2%DB%B0-%D9%81%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%A6%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D9%85%DA%A9%D8%B3-%DB%B7%DB%B3%DB%B7

شرکت مزبور به ارزش مالی قرارداد منعقد شده ای اشاره ای نکرد. طبق تازه ترین فهرست قیمت های بوئینگ که در وب سایت این شرکت موجود است، سفارش خرید ۲۰ فروند هواپیمای مکس ۸- ۷۳۷ مبلغ ۲.۴ میلیارد دلار ارزش گذاری می شود، اما خطوط هوایی معمولا تخفیف های قابل توجهی در سفارشات دریافت می کنند.

شرکت آنا سفارش اولیه غیرالزام آور خود برای این هواپیماها را دو ماه قبل از زمین گیر شدن مکس ۷۳۷ در سطح جهانی پس از دومین حادثه مرگبار آن داده بود.

یک فروند هواپیمای بوئینگ مدل ۷۳۷ مکس در مورخ ۲۹ اکتبر۲۰۱۸ (هفتم آبان ۱۳۹۷) متعلق به شرکت “لاین ایر” در یک پرواز داخلی در اندونزی  دچار سانحه شد و تمامی ۱۸۹ سرنشین آن جان باختند.

حدود پنج ماه بعد ازاین حادثه در ۱۰ مارس ۲۰۱۹ (برابر با ۱۹ اسفند ۱۳۹۷)، یک فروند هواپیمای دیگر شرکت بوئینگ از همین مدل در  پرواز شماره ۳۰۲ خطوط هوایی اتیوپی که از  فرودگاه بین‌المللی “بوول” اتیوپی عازم  فرودگاه بین‌المللی “جومو کنیاتا” واقع در نایروبی، کشور کنیا بود، دچار سانحه مشابهی شده و تمامی ۱۵۷ نفر سرنشین آن کشته شدند.

در بیانیه این شرکت آمده است هواپیماهای مکس ۷۳۷ قرار است جایگزین جت های قدیمی تر ۸۰۰-۷۳۷ شود و از سال مالی(آوریل ۲۰۲۵) تحویل داده می شود.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، این شرکت تاکید کرد که به منظور توسعه تجارت باری، دو فروند از ۲۰ فروند هواپیمای مسافربری ۹- ۷۷۷ خود را به مدل باری ۷۷۷-۸F تغییر می دهد.